Szállítás és Garancia

Szállítás és garancia

Amikor az Ön által kiválasztott termék házhoz megy.
Ugye Ön is szeretne élni korunk egyik legkényelmesebb vásárlási lehetőségével? Mit szólna, ha azt mondanám, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából?

már másnapra (következő munkanapra) házhoz szállítja Önnek a megrendelését, még csak ki sem kell mozdulnia. A csomagok szállítási határideje a megrendeléstől számított 1-5 munkanap (raktárkészlettől függően,esetében mivel jelentős állandó raktárkészlettel rendelkezünk már másnapra), a feladás dátumáról minden esetben értesítjük. A házhozszállítást futárszolgálat végzi, hogy biztosan odaérjen Önhöz a csomag,

Szállítási cím: Szállítási címként szerepelhet lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási cím a kiszállítás elött módosítható!

Szállítás: Kiszállítás előtt keressük Önt e-mail-ben vagy telefonon és egyeztetjük Önnel a szállítás várható napját A házhozszállítás díjszabása rendelési összegtől függően a következő: 990 Ft, vagy ingyenes a 200.000Ft feletti távcsöveknél. Arra kérjük, hogy a csomag átvétele előtt ellenőrizze hogy nem sérült-e meg a szállítás során. Minden csomagban megtalálja az Ön által megrendelt termékeket és a számlát (ÁFA-s),

Garancia Ugye Ön sem szeretne használt, bontott, mások által már agyontapogatott terméket vásárolni? Mi sem adunk el ilyet, kizárólag csak új, bontatlan, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Az általunk értékesített termékekre legalább a hatályos jogszabályoknak és gyártói garanciának megfelelő, de általában azon túlmenő! szavatossági ill. garanciaidőt vállalunk, amely termékenként különböző lehet. A garancia érvényesítésének feltétele a termék fizikai sérülésmentessége és az általunk kiállított számla másolata. A garanciális termékek vissza kell jutatni csomagküldővel vagy mi küldünk érte csomagküldőt. Gyártói garancia esetén a hivatalos szakszerviz vagy gyárba. Az eladó szavatossági és jótállási felelősége Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga Megrendelése során Ön élhet az elállás jogával. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összegeket az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

Figyelem! - A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését,vagy termék ellenőrzéséneknek költségeit.
Vissza